Nestori oli vanhempi asentaja noin viisikymppinen pitkä mies. Oltiin Kotkassa Mussalon voimalaitoksen työmaalla. Laitokselle rakennettiin uusi pumppu-asema, josta öljyputket menivät säiliölle. Säiliöt olivat maavallien ympäröimänä, joita tuli myös muutama uusi.

Olin asentajaparini kanssa pumppuasemalla ja Nestori säiliöllä asentamassa putkistoja. Pumppuhuoneen ja säiliöiden väliputkistot oli noin viisikymmentä metriä. Ollessamme pumppuasemalla ja siellä asentajani kanssa kuului puheemme putkea pitkin säiliölle asti.

Nestori kuuli meidän puheen ja hän huumorimiehenä päätti laulaa ilkeän laulun putkeen meidän kuultavaksi.

Nestori lauloi pää putken sisään työnnettynä, joka kohdistui minulle koska käytin partaa.

Me päätimme vastata Nestorin lauluun, mutta ensin teimme pienen valmistelun. Otimme tyhjän puikkopaketin ja laitoimme sen sisälle asetyleeniä ja sopivasti happea.

Kun paukku oli valmis, työnsimme sen putken sisälle ja lauloimme Nestorille. Asentaja oli valmiina hitsauspillit kädessä, jossa paloi valmiina tuli. Odotimme hetken,

…se räjähti. Jälkeenpäin hänen hitsaustoveri kertoi. Kun Nestori työnsi päänsä putkeen ja alkoi laulaa. Putkesta kuului pamaus niin kuin olisi tykillä ammuttu.

Kypärä lensi ilmanpaineen voimalla päästä ja tukka pöllähti taaksepäin ja mies makasi selällään maassa.

Tästä Nestori säikähti siinä määrin, että juoksi säiliötä ympäröivää vallia pitkin karkuun.