oinen_viuhahdus01_1

Ranskan maalla sattui omalle kohdalle melko hankala tapaus. Olimme muutaman asentajan kanssa ryhmällä pituusleikkurin takuuhuollossa noin viikon ajan paperitehtaalla. Teimme pitkää päivää joka päivä, eräänä yönä lopetin yhden maissa työt ja hotellilla olimme kahden maissa.

oinen_viuhahdus01_2

Suihkun jälkeen laitoin alasti nukkumaan ajattelin että laitan vasta aamulla työkalsarit jalkaan herätessä.

oinen_viuhahdus02_1

Suihku ja hotellihuoneen ovet sijaitsivat vierekkäin ja ilmeisesti väsymyksestä johtuen aamuyöllä toiletissa käynnin yhteydessä heräsin hotellin käytävältä alastomana ja huoneen ovi lukossa.

oinen_viuhahdus02_2

Päätin että en herättele kollegoita hätiin olisivat kuitenkin nauraneet kippurassa tilanteelleni.

oinen_viuhahdus03_1

Kävelin rohkeasti nakuna pitkän käytävän hissille ja menin resepsuunikerrokseen viisi kerrosta alemmaksi.

oinen_viuhahdus03_2

Kävelin näköyhteydelle respan palvelutiskiä edelleen alastomana

oinen_viuhahdus03_3

ja suuren viherkasvin takaa kurkottellen hiljaa huutelin englanniksi, että auttakaa minua. Yksi kolmesta naisesta tiskin takaa tuli luokseni ja nosteli hämmästyneenä kulmiaan.

oinen_viuhahdus04_1

Sanoin, anteeksi avaimeni on huoneessa ja ovi on lukossa. Hän kysyi nimeni ja huoneeni numeron ja käväisi tarkastamassa tietoni ja lähti avaamaan oven. Aatamin puvussa jatkoin naisen kanssa hissiä kohden.

oinen_viuhahdus04_2

Hississä naisen ylähuuli alkoi nykiä hallitsemattomasti, pienen taistelun jälkeen hän remahti äänekkääseen nauruun, anteeksi pyyteli kovasti, kun sai naurunsa hillittyä.

oinen_viuhahdus04_3

Minua ketutti suunnattomasti, ei naurattanut yhtään. Onneksi pääsimme huoneeni ovelle kenenkään törmäämättä, livahdin huoneeseen vikkelästi kiittäen…

oinen_viuhahdus05_1

Loppureissun ajan aina kun asioin respassa tai aamupalalla minulle hymyiltiin jotenkin ymmärtäväisesti ja seurattiin hieman katseella.

oinen_viuhahdus05_2

En kertonut kollegoille ahdingostani kun vasta paluumatkalla lentokentän baarissa, kaiken lisäksi projektipäällikkönä oli nainen kyseisellä reissulla.

oinen_viuhahdus05_3