Mieluisan tytön sattuessa kohdalle asiat hoituivat asiallisesti valmiiksi. Tyttö ei saanut rahasta vastattua takaisin, joten tyttö oli laittanut kimonon tyyppisen takin ylleen sekä sandaalit jalkaan ja lähtenyt kadun päässä sijaitsevalle kioskille vaihtamaan rahaa, pyytäen häntä odottamaan. Kioskissa myytiin kollegan mukaan alan tarvikkeita, sekä olutta ym. virvokkeita jos sattui vaikkapa asiakkaita janottamaan, siellä päivysti myös aina pari kookasta järjestysmiestä paikalla kollega meitä valaisi.

Poistuessaan nainen oli vetänyt verhon sängyn eteen, vetäen syrjään taasen suuren ikkunan peittäneet vahvakankaiset punaiset verhot. Kollega oli istahtanut jakkaralle ikkunan edustalle odottelemaan rahan vaihtajaa. Miehiä oli mennyt hieman kummastellen, jotkut hieman jarrutellen ikkunan ohitse,

Kunnes kolme tummahipiäistä pukumiestä pysähtyi, yksi heistä oli raottanut ovea tiedustellen palvelun hintaa englannin kielellä. Kollega kertoi, että hän vastasi tiedustelijalle, anteeksi en tee bisnestä, olen ainoastaan asiakas.

Olkapäitään kohautellen kolmikko oli jatkanut matkaansa. Pian rahanvaihtaja oli saapunut ja roolit olivat palautuneet asianmukaisiksi.